Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Höstens Svenska Filmpremiärer 2020

Svenska Filminstitutet och Film&TV-Producenterna bjuder in till en samlad presentation av höstens svenska långfilmspremiärer, i närvaro av filmare och skådespelare, tisdagen den 1 september på biografen Grand. Presentationen sändes även live via Zoom.

Denna mycket speciella filmhöst gjordes ett mindre, corona-säkrat arrangemang på biografen Grand i Stockholm. Pekka Heino var konferencier och intervjuade regissörer och skådespelare i den största salongen, och trailrar för filmerna visas. Ett litet urval journalister och fotografer bjöds in att följa presentationen på plats. Övrig press samt filmbranschen kunde följa evenemanget live via Zoom. Se nedan lite bilder ifrån Cawa Media på plats…

Några av de filmer som presenterades: Tills solen går upp i regi av Peter DalleOrca av Josephine BornebuschYung Lean: In My Head av Henrik BurmanSamtidigt på jorden av Carl OlssonAndra sidan av Oscar Mellander och Tord Danielsson, Ghabe av Markus CastroSune – Uppdrag midsommar av Erland BeskowNelly Rapp – monsteragent av Amanda AdolfssonSe upp för Jönssonligan av Tomas AlfredsonAre We Lost Forever  av David Färdmar, Atomen i mänsklighetens tjänst? av Maj Wechselmann samt For Somebody Else av Sven Blume.

Lämna ett svar

Till startsidan