Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Sundbyholms slott – resort med fyrstjärnigt hotell och slottsrestaurang!

Sponsrat inlägg för Sundbyholms slott

Cover image for Blogga om Sunbyholms slott!

Vackra Sundbyholms slott ligger belägen vid Mälaren och har en fantastisk miljö för dej som behöver koppla av. Det ligger beläget ca en timmes bilfärd från Stockholm och en mil norr om Eskilstuna. Denna vackra miljö är så underbar och på detta sätt kan man hämta krafter med Champagneprovning och mordweekend!

I slotts salarna andas det historia och kungligheter. Det känns som en annan tid och det behövs när man ska ladda batterierna. Vi besöker slottet i vackra höstfärger och där får vi information om att de har skaldjursweekend, bröllopsfester, påskbord, Valborgsfirande, midsommar firande och givetvis julbord samt nyårsfirande.

Det finns herrgårds sviter med bubbelbadkar, spa sviter med bubbelbadkar och sauna och det finns rum med anor från 1600 – talets samt 1900 – talet. som har nyrenoverade badrum och sjöutsikt. Det finns något för varje själ som vill välja sättet att koppla av på.

Man behöver både visuellt byta miljö och se vackra saker och man behöver äta gott samt bry sig om sin kropp när man hämtar andan från allt vi måste göra i vanliga fall. Och det har Sundbyholms slott kunnat leverera.  Dessutom är de vackra omgivningar  så underbara med en prisbelönt marina, vacker parkmiljö och vandringsleder i nationalpark.

Vi provade en romantisk lyxweekend med Champagne frukost, fyra rätters middag, och slottsfrukost. De vackra rummen har ju dessutom bubbelbadkar så det kändes väldigt lyxigt.Höstlovsfirande på Villa Sjötorp

Nu på hösten är det så vackert att se Sundbyholms slott klä sig i höstkostymen både ute och inne. Och vilka dukningar…Så fint och med en fingertopps känsla för årstider!

Företagare som vi är så bestämde vi att vi gör som kungar, statsmän, präster och borgare gjort i år hundranden…Vi bokar in en konferenshelg på Sundbyholms slott för företaget för att starta upp med en riktig kick – off till årsskiftet. Vi tänkte då använda de vackra konferens rummen de har och sätta ihop ett bra program. I programmet lägger vi även in aktiviteter som finns på Sundbyholms slott.

Det kommer bli en konferens som verkligen sätter igång 2021 och det behövs ju nu när tiderna är som de är. Sundbyholms slott har givetvis noga räknat in hur det ser ut med alla restriktioner av hygien med städning, avstånd, spritande av händer o.s.v. Detta för att alla ska känna sig trygga att komma hit till Sundbyholms slott och både kunna jobba och koppla av.

Vi har dessutom redan bestämt att julbordet bokas upp för denna vistelse blev så lyckad Det här glömmer vi inte i första taget. Sundbyholms slott har verkligen blivit vårt favorit ställe efter detta.

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan