Här finns ett stort sortiment av underkläder

feminint

Här finns ett stort sortiment av underkläder

Vem känner sig inte lite extra fin och bekväm när man har på sig sköna och fina underkläder. Inget som sitter åt eller som syns genom kläderna. Men att hitta dom där bekväma underkläderna kan ibland vara lite svårt.

Man går in i en butik och försöker hitta nått man vill ha och i rätt storlek. Man kanske inte har tid att hämta olika storlekar och märken och gå in och klä av sig och prova.

Så varför inte sitta i lugn och ro och köpa det man vill ha via internet. Feminint har underkläder för kvinnor i alla storlekar och former. För olika former har vi oavsett vi har mindre eller större storlek.

När man säger underkläder tänker man oftast på bh och trosor, men Feminint har också strumpbyxor, sportkläder, nattlinnen och mer därtill.

Strumpor

Snart är det jul och nyår, eller du kanske är bjuden på en halloween-fest. Snygga strumpbyxor gör att man får snygga ben.

feminint

Tofflor

När du sen kommer hem och tar på dig nått bekvämt och vill vila fötterna kan du stoppa fötterna i ett par sköna varma tofflor och krypa upp i soffan.

feminint

Sport

Dagen efter känner du att du vill ta dig en joggingrunda och kanske göra av med dom där extra kalorierna du fick i dig på festen. Då är det skönt med en bekväm sportbh och shorts.

feminint

Storlek

Om du är i en butik och provar underkläder känner du direkt om du har tagit rätt storlek, men hur ska du veta det när du beställer från internet ? Feminint har en hel del tips och trix som du kan läsa för att hitta rätt storlek både i omkretsen och vilken kupa du ska ha.

Om du har en större storlek på bh så vill du inte att axelbanden ska skava in i axlarna och ge märken. Här är alla större storlekar bredare axelband och ibland ryggband, medans mindre storlekar kan ha uttagbara inlägg.

Leverans och transport

När du beställer det du vill ha så ser du på produkten hur lång leveranstid den har. Finns produkten i lager enligt sidan och du gör beställningen innan kl 14 så skickas den också samma dag.

Beroende på vad och hur mycket du beställer så går alla brev med Postnord och paketen med DHL.

Kontakt

Har du frågor om produkter, storlekar, leveranser så kan du antingen ringa eller maila till Feminint.

Lämna ett svar

Till startsidan