Markiser kan behövas även på hösten

lindhsrollo

Markiser kan behövas även på hösten

Även om sommaren är slut så kanske du tillbringar mycket tid utomhus på din altan eller terrass tillsammans med bekanta eller familj. Eller sitter ute en solig dag med en kopp kaffe och njuter.

Då kan det behövas en markis. Lindhs Rollo har en stort sortiment av markiser och du får personlig hjälp med både bästa markis för dig, mätning och montering.

Markiser

Har du ett rum som blir väldigt varmt kan du välja en fönstermarkis. Markiserna skräddarsys efter ditt önskemål.

En stor altan kan förses med en pergolamarkis som skyddar både mot sol och regn och har en vattentät väv. Du kan öppna taket om du vill sitta i solen eller dra ut den om du vill ha skugga eller det regnar, men du ändå vill sitta ute.

Vill du sitta ute även på hösten så kan du förse taket med skjutdörrar då denna markis står på ben så att du får ett litet uterum. Du kan också sätta in terassvärme och belysning.

Har du stora fönster eller ett uterum som du både vill ha solskydd till eller insynsskydd. Då kan du välja vertikalmarkiser. Dom drivs med motor och du kan bestämma hur långt ner du vill att dessa går.

Har du en butik eller restaurang ? Du kanske vill synas med ett tryck på markisen som alla ser. Då kan du välja korgmarkisen. Den kan användas på ditt privata hus också och kan dras in och ut antigen manuellt eller automatiskt.

Markisväv

All väv är tillverkat i 100 % polyester och impregnerad för smuts och vatten. Markisväven tar både bort den indirekta värmen men också UV-strålningen.

Lindhs Rollo

Lindhs rollo har inte bara markiser. Dom har också skolskyddsgardiner, uterum, gardiner, olika slags lampor och tillbehör såsom värmelampor så att du kan inreda din altan eller uterum för härliga dagar och kvällar.

Eller varför inte en vinylmatta som du kan ha på din altan eller uterum.

Kontakta Lindhs Rollo för ett hembesök antingen det gäller privat hus eller företag så får du hjälp med dina solskydd både när det gäller på balkonger, terrasser eller tak. Lindhs Rollo reparerar också markiser eller väv som har gått sönder.

markis

Lämna ett svar

Till startsidan