Om du inte har en säkerhet

 – Sponsrat inlägg i samarbete med Blanco Låna –

Om du inte har en säkerhet

I dessa tider har det sålts en hel del hus och lägenheter då tex många har blivit av med sina jobb i dessa corona-tider. Man måste sälja för att bo mindre eller så måste man helt enkelt flytta någon annanstans för att man fått jobb i en annan stad.

Dessa hus och lägenhet måste då köpas av någon annan som också kanske måste flytta av olika anledningar. Men man kanske inte har den där kontantinsatsen för att köpa en ny bostad. Då kan man ta ett blancolån.

Ett blancolån är ett lån utan säkerhet. ”Utan säkerhet” innebär att du kan ta ett lån till vad du vill. Så med andra ord behöver du inte bara använda ett blacolån när du vill köpa en ny bostad utan kan också använda det till ifall du behöver köpa tex en ny kyl eller samla ihop dina olika lån till ett med bättre ränta. 

Men hur hittar man då det bästa blancolånet ? Att sitta och leta runt på olika sidor kan också innebära att man både missar dom med bästa räntor, krav eller hur många år man kan betala tillbaka lånet. För ett blancolån är precis som ett vanligt lån – man får pengarna och ska också betala tillbaka dom inom rimlig tid.

Blancolån kan du få hjälp med att jämföra dom bästa blancolån som finns ute på marknaden. När du hittat det lånet som passar dig bäst kan du ansöka direkt från sidan. Men du kan också maila till Blanco Lånas kundservice om du behöver hjälp och råd.

Betalningsanmärkningar

Även om du har betalningsanmärkningar finns kan du få hjälp med ett lån. För även om du har skulder hos tex kronofogden kanske du behöver köpa en ny bil för att komma till ditt arbete. Eller flytta någon annanstans. Då kan du få hjälp med ett omstartslån. Vissa omstartslån kräver en säkerhet, men det finns omstartslån utan säkerhet också.

Räntor

Det som du jämför när du tittar på ett blancolån är räntorna. Dom skiljer sig från lånegivarna och låneförmedlare. Blanco Låna har en lista på dom lånen med lägsta räntor. Räntan bestäms på hur hög kreditvärdighet du har. Låneförmedlaren kan ta ett UC på dig där dom ser hur mycket du tjänar eller om du har skulder och anmärkningar.

Bara för att du hittar en låneförmedlare med låg ränta ska du inte välja den första bästa. Ta gärna hjälp av Blanco Låna innan du trycker på ansök på en sida. Blanco Låna kan jämföra lån hos låneförmedlare om du har en sämre ekonomi.

Företag

Om man har ett företag, vare sig det är en enskild firma eller aktiebolag kan man också behöva låna pengar. Det finns lånegivare som lånar ut pengar till vilken bolagsform du än har. Här finns det två olika räntor. Antingen kan du få en fast ränta eller så räknas räntan ut efter dina förutsättningar.

Lämna ett svar

Till startsidan