Här finns ett stort utval av e-cigg

Sponsrat samarbete med Eciggonline

Om du vill minska din rökning av cigaretter och kanske har en plan att sluta helt röka är ett bra alternativ att köpa en e-cigg.

Problemet kan vara att hitta den rätta e-ciggen som passar just dig. Att få den informationen som du behöver så att du vet hur det funkar, vad som ska bytas, när det ska bytas och vad det finns.

Vissa butiker säljer e-cigg, men dom har inte den informationen som du behöver. Och inte heller dom delarna som behöver bytas ut vid behov.

Eciggonline har allt som du behöver för att hitta den e-cigg du vill ha.

Är du nybörjare

Hur vet man vad man ska ha och hur allt fungerar ? Eciggonline har alla delar du behöver om du vill “bygga ihop” en egen e-cigg, men också startkit för nybörjare med allt vad du behöver.

Vissa modeller har tankar som man fyller på med smak, men det finns enklare modeller med “all in one” utan separat tank.

Köper du ett startkit får du med laddare, munstycken, brännare och manual. All info om vad som ingår i katten står under startpaketen.

Lite mer avancerat

Har du tidigare använt e-cigg och vill ha en lite mer avancerad modell ?

Dom flesta har watt- och temperaturinställning och en display som visar information om användandet. Batteriet är oftast större och behövs inte laddas lika ofta.

Juice / Smak

När du köper ett startkit får du inte med någon juice eller smak utan måste köpa till det.

Det finns ett stort utval av smaker och du kan välja mellan nikotinfritt eller i olika nikotinstyrkor beroende på hur mycket du röker.

Flaskorna är på 10 eller 50 ml beroende på märke, och 10 ml motsvarar cirka 150 – 200 stycken cigaretter.

Frågor och beställning

Har du frågor innan du gör en beställning så finns ett formulär att skriva i.

Beställer du innen klockan 15 skickas din beställning samma dag, och leveranstiden är 1-2 dagar.

Lämna ett svar

Till startsidan