Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Musik möter Mode – Libanon & France

Musik möter Libanesikt Mode – En Live Modevisning ifrån modelandet Libanon, Orienten’s Paris.  Showen bjöd på Elie Saab Proms & Weddings från Libanon. Modevisning France – Boutique Marushka de Margo. Finalen den 16 December, 2020 i Paviljongen, Kungsträdgården.

Den Franska visningen kom ifrån boutique Maruschka de Margo. Modevisningen presenterades av Imane Belmkadden som är grundare och VD för In Ter Art och driver även Stockholm international Fashion modevecka . Hon vill låta Stockholm bli en hub för utforskande av kulturer genom mode ifrån hela världen.

 #fashionstyle #fashionshow #maruschkademargo

Man kunde se den läckra modeshowen på www. Kungsträdgården.se Se Cawa Media’s bilder ifrån Libanons modevisning:

Libanon Fashoion show 2020

French fashion show – Maruschka de Margo

 

Lämna ett svar

Till startsidan