Passa på att lägga in golv

Sponsrat inlägg i samarbete med FalckDesign.com

Passa på att lägga in golv

Det är många som idag jobbar hemifrån och arbetsplatserna är tomma på personal. Pga det så har många dragit in på saker som brukar ske normalt sätt på arbetsplatserna. Och varför då inte passa på att renovera eller ordna med saker på arbetsplatsen innan alla återvänder. Och förhoppningsvis blir allt som vanligt igen ganska snart.

Att renovera och planera om på en arbetsplats när personal finns på plats är inte det optimala. Det stör både personal, gäster och dom som är där och ska hjälpa till med renoveringen.

Ett golv är utsatt dagligen vilken arbetsplats du än jobbar på och nu när många jobbar hemma är det mesta undanplockat på arbetsplatserna. Vilket golv man ska ha beror på vilken arbetsplats det är.

Plastgolv

Ett plastgolv passar på dom flesta arbetsplatserna och FalckDesign.com har ett stort utbud av dom. Det passar både på kontor, restaurang, toaletter och vårdcentraler och är slitstarka och lätta att städa.

När man säger plastgolv tänker nog många på utrymmen såsom ett stort skolkök eller en toalett, men idag finns det många fina designade plastgolv att välja på.

golv

Alla plastgolv hos FalckDesign.com har ett produktblad och all info du behöver veta om golvet. Från byggvarudeklaration, montering och skötsel.

FalckDesign.com

Företaget startade 1990 och alla deras produkter fyller alla krav på golv som finns på offentliga platser. Alla golv är kvalitets- och miljöcertifierade.

Hos FalckDesign.com får du hjälp med allt från råd vilket golv som passar på din arbetsplats, du får prover att titta på innan du bestämt dig och får din leverans. Efter att golvet är inlagt har du också en kontakt.

På sidan kan du lätt gå in på olika golvguider för din arbetsplats och läsa om dom olika alternativ som föreslås för just ditt behov. Du kan också titta på bilder på vad andra företag har lagt in för golv för att se hur det ser ut i olika miljöer.

Lämna ett svar

Till startsidan