Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Paradise Hotel våren 2021

NICOLE FALCIANI NY PROGRAMLEDARE FÖR PARADISE HOTEL 2021

Pressdag på Clarion Sign den 8 Mars, 2021. Efter spekulationer stod det nu klart att influencern och bloggaren Nicole Falciani leder succéprogrammet Paradise Hotel. – Jag har fått Sveriges roligaste programledarjobb! Paradise Hotel är verkligen ett superroligt program och det känns oerhört och nästan overkligt att få vara programledare på plats i Mexico, sade Nicole Falciani på pressdagen.

Snart är det dags! Den 15 mars drar äntligen succéprogrammet Paradise hotel 2021 igång på Viafree och Viaplay. Något som är annorlunda i år är framförallt programledaren. Tidigare programledaren Rebecca Stella, 35, är nu utbytt mot influencern Nicole Falciani, 23.

Här är alla deltagare, dock inte med på Cawa Media’s bilder:

Ikenna ”Ike” Abika, 26 år. Lovisa von Ille, 20 år. Niklas Arleryd, 27 år. Denice Mellinn, 19 år. Oscar Zachrison, 22 år. Annie Dahlberg, 24 år. Tilde Törnquist, 23 år. Moa Lindgren, 21 år. Dennis Mlivic, 21 år. Theo Pokorny, 23. Lisa Sidén, 20. Andreas Haddad, 25 år. Bettina Buchanan, 25 år.

På bilder Nicole Falciani, Margaux Dietz, Smail Alihodzic, Pontus Gårdinger, Rebecca Stella

 

Lämna ett svar

Till startsidan