Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Nya tapeter

Sponsrat inlägg i samarbete med K3 Måleri

Hur väljer man rätt tapet ?

Efter att du haft samma färg och tapet i dina rum kanske du vill byta. Du kanske vill måla några väggar men också ha nya tapeter. Att sätta upp nya tapeter kanske låter lätt. Men det är en del saker du måste tänka på innan du sätter igång.

nya tapeter

Beroende på om du ska måla eller sätta upp tapeter, eller kanske bägge två så är det en del förarbete som måste göras. Och det kan vara ganska tidskrävande och kan ta längre tid än själv tapetseringen.

K3 Måleri

För att du ska slippa tänka allt det där förarbetet såsom att ta bort den gamla tapeten, spackla, slipa eller vad som behövs göras kan du kontakta K3 Måleri. Dom jobbar i Stockholm med omnejd och i Uppsala och hjälper dig från början till slut.

Hembesök kan göras för att se hur mycket förarbete som krävs innan du får en offert.

En vägg med ganska mörka färger kanske behöver målas först innan den nya tapeten sätts upp. Skarvar som syns efter gamla tapeter behöver kanske spacklas. Allt detta slipper du själv göra om du anlitar K3 Måleri som har all utrustning som krävs för ett bra resultat.

K3 Måleri är med i K3-gruppen som är ett installations- och byggföretag. Dom gör regelbundna kontroller för att se till att dom hela tiden ligger på högsta nivå för kvalitet.

Måleri och tapeter

Om du ändå ska måla om eller tapetsera om så kanske du vill måla om dina lister och socklar i rummet. K3 Måleri gör alla slags måleriarbete så när du har kontakt med dom kan du både fråga och få råd.

När det gäller måleri kan du också få hjälp med att måla utomhus. Det kan gälla ditt hus, staket eller uthus.

 

Lämna ett svar

Till startsidan