Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Visst är mobilen rätt bra ?!

Skulle du klara dig utan din mobil ?

Idag gör vi nästan allt med våra mobiler. Vad är det egentligen som inte finns att göra ? Jag kommer faktiskt inte på något just nu. Jag har nog allt som jag behöver för att klara av mina dagar på min mobil. Så visst är mobilen rätt bra ? Och den är lätt att stoppa ner i en ficka eller väska vart du än går. För du har väl också din mobil tillgänglig hela tiden.

Mobilen

Det är många som också suttit hemma och jobbat nu ett bra tag. Då har mobilen varit en stor hjälp då man både kan koppla och ha möten via dom. Och våra barn har också suttit hemma och pluggat och haft kontakt med lärare och andra i skolan.

Att plugga med mobilen fungerar alldeles utmärkt och håller du på och övningskör just nu kan du också ladda ner Teoricentralens app. Den finns både på Google Play och App Store att ladda ner helt gratis och har all information du behöver för att kunna komma vidare med ditt körkort. Blev du nyfiken nu ?

mobilen

Du blir medlem gratis och loggar in med din mailadress och ett lösen och du kan läsa på både din mobil och dator.

Har du gjort allt i rätt ordning när det gäller ditt körkort ? Här finns checklistor som du kan kryssa i så att du inte glömt något. Har du inte gjort det så tar det längre tid för dig att nå ditt mål.

Jag tycker du ska gå in och titta runt på sidan och när du kommer in kan du också göra ett antal teorifrågor så att du ser var du befinner dig i din kunskap om körkort och regler.

När du sen har bestämt dig för att detta är ett bra sätt för dig att plugga får du tillgång till både körkortsboken. Det finns många kapitel som är uppdelade så att du lätt hittar. Det finns också vägmärken med bilder och förklaringar så att du vet hur och vad dom betyder när du är ute i trafiken. Både när du övningskör eller när du väl fått ditt körkort.

Lämna ett svar

Till startsidan