Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Modernt eller enkelt ?

Sponsrat inlägg i samarbete med Campadre.se

I dag finns det många stilar

En taklampa kan se ut på så många sätt i dag. Jag tyckte att det var mycket enkla lampor för några år sedan som fanns ute på marknaden. Man kanske köpte en plafond i sovrummet och en hängande rund lampa över köksbordet. Men i dag är utbudet så mycket roligare och man kan hitta alla storlekar och stilar. Vad tycker du om ? Modernt eller enkelt ?

modernt eller enkelt

Modernt eller enkelt

Att hitta rätt taklampa för ditt hem kanske inte är det enklaste om man måste hitta rätt lampaffär och gå runt och titta. Men om du går in på Campadre.se så lovar jag dig att du kommer att hitta rätt taklampa.

Hos Campadre finns det taklampor i alla de former. Vill du ha spotlights som lyser upp något i ditt hem eller en modern lampa över ditt köksbord så finns det också.

För att du inte missa några kampanjer som kan vara upp till 80 % rabatt blir du enkelt medlem med din mailadress. Då kan du välja att få mail antingen dagligen eller veckovis på alla kampanjer. Och alla nya kampanjer startar klockan 7 på morgonen och finns i 3 – 5 dagar. Och det vill du inte missa om du letar efter något speciellt.

Många stora varumärken finns på sidan som du kan söka på om du har någon favorit som du vill ha.

Fraktkostnaden varierar beroende på hur du vill ha det levererat, men handlar du för över 400 kronor är din leverans fraktfri. Du ser enkelt leveransdatum på respektive produkt och du kan betala via faktura.

Så gå in och titta på sidan och bli medlem så att du inte missar några kampanjer. För här finns inte bara taklampor utan allt inom skönhet, inredning, sportkläder och kläder för både damer och herrar. Men ta dig en liten tid när du gör det för det finns mycket fint att titta på.

Lämna ett svar

Till startsidan