Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Garageport utan att gå ut

Sponsrat inlägg i samarbete med Teckentrup

Parkera din bil utan att behöva gå ut

När man renoverar sitt hus utvändigt glömmer man ibland bort garaget om det står i anslutning till huset. “Vi tar det sen”. Och när det där sen kommer är det dax att välja. Den största önskan är att få till garaget lika snyggt som huset så det smälter in. Att ha en garageport utan att behöva gå ut och öppna porten är nått som är både bekvämt och skönt.

garageport

Garageport

Teckentrup gör kostnadsfria hembesök för att hjälpa dig med ditt val av panel, färg eller om du vill ha fönster på din port. Du kan designa din port enkelt på hemsidan och få personlig hjälp vid hembesöket. Deras takskjutportar är gjorda av isolerade och ytbehandlade stålsektioner som är värmeisolerade.

Och för att du ska slippa gå ur bilen när du kommer hem och ska parkera din bil kan du välja en motoröppnare som finns i olika modeller. Porten kommer med klämskydd och elektroniska fotocell för att förhindra olyckor.

När allt är bestämt och klart hur din garageport ska se ut och vilka tekniska hjälpmedel du vill ha får du hjälp av Teckentrups återförsäljare. Din gamla garageport tas bort, forslas bort och sätter dit din nya med dina önskemål.

Teckentrup

“Made in Germany” är det som Teckentrup betyder. Tillverkning av alla produkter sker i fabriker i Verl och Großzöberitz.

Dom auktoriserade partners som finns hjälper dig från planeringsstadiet med dina önskemål och vad du behöver och ser till att allt blir installerat. Det är inte alltid lätt att veta vad som är bäst just för dig med du får expertråd för att få den bästa lösningen. När du sen behöver service sköts det av dom också. Och du hittar alla återförsäljare i närheten av dig på sidan.

Lämna ett svar

Till startsidan