Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Återfuktning

Sponsrat inlägg i samarbete med Nordic Beauty Bar

Det är viktigt med en hudvårdsrutin nu till hösten

Under sommaren använder vi inte så mycket smink och krämer och vår hud utsätts inte för så mycket. Men nu när det är höst kan din hud bli både torr och då behöver du återfukta din hud.

En dagkräm återfuktar ditt ansikte och en nattkräm behöver du en kräm som reparerar och återställer din hud. Så det är viktigt att du har en hudvårdsrutin.

Återfuktning

Om du dagligen använder foundations och smink behöver du en bra bas under. Då kan du använda en återfuktande ansiktskräm som är baserad på växtpeptider som också ger dig ett skydd mot UV-strålning. Din hud blir då mjuk och slät och är lätt att smörja in.

återfuktning

Ögonkräm är också en återfuktning som är viktig

Huden runt dina ögon kan vara lite känsligare än resten av ansiktet. Då kan du behöva en ögonkräm då den minskar mörka ringar runt ögonen och gör att du både ser och känner dig piggare. Dessutom innehåller dom ofta anti-aging och slätar ut huden runt ögat.

återfuktning

Det finns både serum, krämer och olja som du lätt applicerar runt dina ögon. Om du väljer oljan förvaras den i en mörk glasflaska som inte solens strålar kan tränga igenom. Det gör att den behåller alla sina egenskaper för att släta ut din hud och minska svullnaden runt ögonen. Du applicerar enkelt oljan med en roller och får då också en mild massage som stimulerar cirkulationen i huden.

Vegansk hudvård

Nordic Beauty Bar har ett stort sortiment av organisk och vegansk hudvård. Alla produkter är äkta och det finns inga mellanhänder innan du får hem dom. Produkterna är förpackade så att allt kan återvinnas eller återanvändas och är inte testade på några djur.

Här finns både produkter för ansikte och din kropp, men också för skägg och mustasch om du är man. Har du något favoritmärke kan du också söka på det.
Nytt hos Nordic Beauty Bar nu är att det finns produkter som är berikade med alger och norskt glaciärvatten. Det finns ansiktsmask, ansiktskräm och rengöringsgel.
Alla priser på sidan innehåller moms och levereras bara inom Sverige. Och du ser också hur många det finns kvar i lager vid produkten.
Har du några frågor om produkter, innehåll eller vad som skulle passa dig bäst så kontaktar du företaget via telefon eller via ett formulär som finns på sidan.

 

Lämna ett svar

Till startsidan