Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Linda Vista salong event…

Då var det dags för ett ganska stort event på Linda Vista salong, mycket bra musik framförd av Miriam Bryant, underbara gäster, mängder av champagne, och snittar av olika de slag. En underbar VIP kväll på fina Linda Vista Salongen.

Salongen startades 2007 och ligger mitt i centrala Stockholm. De har utvecklats hela tiden och idag är de både salong, skola samt har egna varumärken i vår butik.

Inspirationen kom från Marbella, södra Spanien, där grundaren Linda Hallberg bodde i några år. Hon arbetade då på en av Puerto Banús största salonger. Män & kvinnor kom dagligen för att vårda sitt yttre & för att njuta av sin egentid. Nu har detta äntligen blivit en del i vårt kära land.

En varm sommardag, stod Linda uppe på ett berg & tittade ut över landskap & hav. Där fanns en skylt där det stod ”Linda Vista”. Drömmen om en egen salong fanns redan & namnet kom till just där & då. Linda Vista – vacker utsikt på spanska.

En salong med en varm och personlig miljö. De som arbetar har många år i branschen och håller en hög service så att du får känna dig speciell. De erbjuder dig naglar, ögonfransförlängning, lashlift & browlift, allt inom hår, medicinsk fotvårdoch snart finns ännu fler spännande behandlingar. Hos Linda Vista ska du kunna känna dig trygg och du kan få behandlingar från topp till tå. Tveka inte att fråga om tider eller råd så att de kan pussla ihop din dag.

Linda Vista hoppas kunna ge dig en upplevelse och önskar dig varmt välkommen till Linda Vista.

Cawa Media och Svensk Damtidning var på plats för bilder, samt reportage. Se bilderna här på Cawa Media….

Lämna ett svar

Till startsidan