Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Rätt person

Sponsrat inlägg i samarbete med Finnveden Executive

Hjälp med rekrytering

Pandemin har gjort att det har hänt mycket på arbetsmarknaden. Många blev av med sina jobb och sökte sig vidare till något helt annat. Och många företag var tvungna att avskeda flera av sin personal för att kunna gå runt.

Men nu när våra restriktioner har lättat, företag har öppnat sina kontor och det börjar rulla sakta men säkert finns det företag som saknar personal. Och då behövs det anställas nya ifall den personalen inte finns kvar i företaget.

rätt person

Rätt person till rätt position

För att du som har företag ska slippa leta själv kan du få hjälp med rekryteringen av dina nyckelpersoner du behöver.

Finnveden Executive arbetar med rekrytering inom dom flesta branscherna från styrelseordförande, chefer av alla slag till administratörer och ifall du behöver specialister. På. Finnveden har alla medarbetare arbetat inom någon slags ledarroll och vill göra allt för att du ska få rätt personal.

Finnveden har fyra stycken kontor som ligger i Stockholm, Jönköping, Värnamo och Göteborg men är verksamma i hela Sverige. Vid era möten kan ni träffas på ett hotell eller konferensanläggning var som helst i landet i närheten av ditt företag.

I avtalet emellan er ingår ett etiskt förhållningssätt så att alla uppgifter stannar mellan er. Finnveden jobbar med alla personuppgifter e enlighet med GDPR.

En bred ledarskapserfarenhet

Med lång erfarenhet av rekrytering får du hjälp med att analysera både företaget och kandidater för bästa resultat.  Frågor, test och bedömning ingår i Finnvedens rekrytering för att hitta rätt kandidat vid Searcharbetet.

Om du har flera kandidater till en position på ditt företag kan det ibland vara svårt att veta om du väljer rätt. Finnveden hjälper dig med en second opinion. Då får du hjälp med tester, intervju, referenstagning och också en skriftlig utlevelse om kandidaterna.

På sidan hittar du både adress, telefonnummer och mailadress till dom fyra kontoren. Kontakta ett utav dom så berättar dom vidare vad dom kan hjälpa just dig med.

Lämna ett svar

Till startsidan