Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Julbord på Kryssning 2021

Kryssa med Viking Line – Cinderella

Julkryssa och ha det skönt och bekvämt på Cinderella till Mariehamn. En mängd julnöjen väntar alla resenärer med ett komplett program för stora och små. Allt från julmat till gran, tomte och julmusik ingår. Varför inte boka en ljuvlig behandling i Cinderella SPA Wellness? På Svenska Kocklandslagets dignande julbord finns många av nordiska klassiker med underbara smaker. Cawa Media testade Julbordet på den första resan 21 November, 2021. Vi kan bara intyga att Svenska Kocklandslaget har lyckats få till ett härligt komplett Julbord, där man serveras sina portioner vid Buffén. Bra med extra god hygien i dessa tider. Vår favorit var en supergod Janssons Frestelse.

Julbordsbuffé signerat Svenska Kocklandslaget

I The Buffet 21/11–26/12 dukar Viking Line – Cinderella upp ett härligt julbord med traditionell touch, fyllt av vällagade svenska klassiker toppat med en hel del vegetariska och veganska rätter. Nygriljerad skinka, inlagd sill av alla de slag, krispig grönkål och ris à la Malta. Här finns verkligen allt man kan önska dig av julens smaker! Dessutom ingår Vin, öl, läsk och kaffe.

Lämna ett svar

Till startsidan